Cultura 25/04/2022

Plan-ET, Miquel de la Mel i El Borru i Verlaat, a la Mobofest

El festival de Lloret de Vistalegre anuncia que aquests dos conjunts musicals formaran part del seu cartell

1 min
Imatge promocional del grup Verlaat.

PalmaKakkmaddafakka i Mishima lideren el cartell del festival Mobofest, que aquest dilluns ha afegit dos noms més al seu line-up: el conjunt mallorquí format per Plan-ET, Miquel de la Mel i El Borru, per una banda, i els menorquins de Verlaat. Acompanyaran, així, les Cariño, Ginestà, Saïm, Salvatge Cor, Papà Topo, Mar Grimalt, Aina Tramullas, Clara Ingold, Go Cactus i Cercle.

Plan-ET, Miquel de la Mel i El Borru han irromput en el circuit musical de Mallorca fent música urbana. Des de l'organització del festival apunten que "els ritmes proposats per Plan-ET, amb unes lletres populars i enganxoses, han quallat dins l’escena mallorquina". El pròxim dia 29 d’abril, Plan-ET traurà a la llum el seu primer disc amb col·laboracions d’altres artistes mallorquines, com Maria Hein.

Verlaat és la proposta menorquina del Mobofest. L’any passat no hi va haver cap grup de cap altra illa de l’Arxipèlag, així que enguany s'ha decidit "posar fil a l’agulla" en aquest tema amb un grup que fa "pop mediterrani amb punts eclèctics que respiren Antònia Font". La banda va publicar un EP titulat Bors i abatzers a final del 2021.

Plan-ET, Miquel de la Mel i El Borru.
stats