Mèdia
Cultura 08/02/2023

La periodista Margalida Solivelles rebrà el Gall de 'Sa Plaça'

Reconeixen la seva trajectòria professional

ARA Balears
1 min
El Gall de sa Plaça

PalmaLa revista Sa Plaça ha anunciat que la periodista Margalida Solivelles rebrà el Gall de Sa Plaça dia 11 al Museu de Can Planes de sa Pobla. Aquest guardó és una distinció que fa la revista a personatges que han destacat al llarg dels anys per la seva trajectòria professional o cultural o que han mintengut una especial atenció entre la població en moments determinats.

La revista va engegar aquesta iniciativa el 2004 i cada any ha seleccionat una persona o entitat que complís amb els requisits. Els premi entregats als guardonats són les figures elaborades per l’artista alcudienc Jaume Poma.

D'aquesta manera, des de l'inici d'aquest guardó s'ha premiat Antònia Frau (antiautovia Inca-Manacor), Malen Estrany (joves polítiques), Biel Frontera, Joan Payeras, Biel Bergas i Joan Pons (corresponsals de premsa amb més de 25 anys de trajectòria), Diari Balears (difusió en català), Mateu J. Florit, s’Estel de Mallorca, Apa’s Alcúdia (lluita per aconseguir un institut), Pere Horrach (fiscal anticorrupció), Festival de Pollença i Festival de Jazz de sa Pobla, Mateu Xurí (artistes), Assemblea de docents ( lluita per l’educació), Bartomeu Mestre (Comissió Civica del Tricentenari 1715-2015) i Antoni Torrens (activista cultural).

stats