CINEMA
Cultura 08/05/2019

Disney inunda el mercat cinematogràfic: 63 nous 'blockbusters' fins al 2027

La companyia anuncia títols dels seus estudis Marvel, Pixar, Lucasfilm i Fox

Ara
2 min
La plataforma Disney+  començarà a operar el 12 de novembre a Estats Units

BarcelonaDisney ha actualitzat el calendari d'estrenes fins al 2027 i ha posat data a un total de 63 pel·lícules, segons ha anunciat la companyia aquest dimarts. Les previsions inclouen films d'estudis de la casa com Marvel, Lucasfilm, Fox i Pixar que arribaran als cinemes durant els pròxims vuit anys.

Adaptacions a imatge real

Seguint amb la tendència dels últims anys de rellançar els contes clàssics, Disney ha confirmat les dates d''Aladdin' i 'El rei lleó', que sortiran el 24 de maig i el 19 de juny d'aquest any, respectivament. També s'estrenaran nou adaptacions a imatge real d'històries ja conegudes que encara no s'han revelat, a més de la seqüela de 'Malèfica', que ja està en marxa, i que arribarà als cinemes el 18 d'octubre.

Animacions de Pixar

En l'àmbit de l'animació, ja hi ha confirmades dues pel·lícules per a aquest any: 'Toy Story 4', que s'estrenarà el 21 de juny, i 'Frozen 2', el 22 de novembre. Una altra de les noves produccions de Pixar serà 'Onward', una pel·lícula de fantasia que s'estrenarà el 6 de març del 2020. Hi ha quatre pel·lícules més de l'estudi que arribaran a la gran pantalla entre el 2020 i el 2022 però encara no tenen títol.

Marvel engega una nova fase

Tot i que l'entrega més imminent és 'Spiderman: Lejos de casa', que arribarà el 5 de juliol i tancarà la fase 3 de l'univers Marvel, Disney ja ha programat vuit pel·lícules per a la fase 4 de la franquícia de superherois. El film en solitari de la Viuda Negra podria arribar l'1 de maig del 2020, ja que és la pròxima cinta que ha d'entrar en fase de producció. 'The Eternals' i 'Doctor Strange 2' també estan a punt d'engegar el rodatge, juntament amb 'Shang-Chi', que està en fase de preparació. Un d'aquests títols podria estrenar-se el novembre del 2020.

'Star Wars': l'imperi galàctic continua

Lucasfilm ha confirmat tres noves pel·lícules, encara sense títol ni sinopsi, que s'estrenaran cada dos anys a partir del 2022. Tant Rian Johnson com David Benioff i D.B. Weiss, els creadors de 'Joc de trons', treballen des de fa mesos en noves històries de la saga galàctica i podrien encarregar-se d'aquesta nova trilogia.

Seqüeles i 'remakes'

Disney ha confirmat les dates de les seqüeles d''Avatar'. La segona entrega, prevista inicialment per al 2020, s'endarrereix al 2021; la tercera part arribarà el 2023, la quarta el 2025 i la cinquena el 2027. També s'ha endarrerit 'The New Mutants', que s'estrenarà el 3 d'abril del 2020, l'any en què veuran la llum també una nova entrega de 'Kingsman' i la cinquena part d''Indiana Jones'. Finalment, l'adaptació de 'West Side Story' que dirigirà Steven Spielberg arribarà a la gran pantalla el 18 de desembre del 2020.

stats