Cultura 20/07/2021

Pedro Almodóvar inaugurarà la Mostra de Venècia amb 'Madres paralelas'

El festival també estrenarà el 'biopic' de Diana de Gal·les protagonitzat per Kristen Stewart

ARA
1 min
Milena Smit i Penélope Cruz a 'Madres paralelas', de Pedro Almodóvar

BarcelonaMadres paralelas, la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, inaugurarà la pròxima edició de la Mostra de Venècia, cosa que confirma l'idil·li del cineasta manxec amb el festival, en què l'any passat ja va estrenar el curtmetratge La voz humana i que el 2019 va homenatjar-lo amb el Lleó d'Or honorífic per la seva carrera. La pel·lícula no es limitarà a inaugurar el festival, sinó que també competirà en el concurs internacional i, per tant, aspirarà al màxim guardó: el Lleó d'Or a la millor pel·lícula.

Penélope Cruz, Aitana Sánchez-Gijón i Milena Smit protagonitzen el nou treball d'Almodóvar, que gira al voltant de les tres mares imperfectes interpretades per les tres actrius. La pel·lícula arribarà als cinemes espanyols el 10 de setembre, pocs dies després de la presentació a Venècia. Amb la participació a Venècia, el cineasta trenca el costum de presentar les seves pel·lícules al Festival de Canes, en què ha participat en repetides ocasions sense guanyar mai la Palma d'Or.

Segons la revista especialitzada Variety, un altre títol confirmat de la programació de Venècia és el biopic de Diana de Gal·les Spencer, que protagonitza Kristen Stewart. El xilè Pablo Larraín, que ja va dirigir el biopic Jackie sobre Jacqueline Kennedy Onassis, és l'encarregat de portar al cinema la vida de Lady Di. La pel·lícula posa el focus en els dies del 1990 que la princesa de Gal·les va passar de vacances amb la família reial anglesa i en els quals va decidir posar fi al seu matrimoni amb el príncep Carles.

stats