Música
Cultura 09/08/2022

Una nit amb Dulce Pontes, la gran dama del fado portuguès, a Ciutadella

El festival Pedra Viva programa un concert amb la portuguesa per a aquest divendres, 12 d'agost

1 min
Dulce Pontes.

PALMAS'augura una nit màgica a Ciutadella. L'espai Torre Saura, singular i especial a parts igual, acollirà el concert de la gran dama del fado, Dulce Pontes, considerada la renovadora d'aquest cant musical típic de Portugal. La cita serà el pròxim 12 d’agost a les 21h. El concert s'emmarca dins el festival Pedra Viva.

Pontes (Montijo, Portugal, 1969) és pianista, compositora i intèrpret. Mundialment coneguda per la seva versió de la cançó Cançaô do Mar, la portuguesa ha recorregut països d'arreu del món fent gala de les seves qualitats vocals.

A més, ha col·laborat amb artistes de la talla d'Ennio Morricone, amb qui va compartir una llarga amistat; també amb el tenor Josep Carreras, el músic i productor Andrea Bocelli i el músic Caetano Veloso.  

En aquest concert, Dulce Pontes hi posarà la veu i tocarà el piano; Davide Zaccaria, el violoncel; Joao Domingos farà sonar la guitarra; Luis Guerreiro, la guitarra portuguesa, i Sergio Fernández també tocarà el piano.

Més Pedra Viva

Després del concert de Pontes, dia 19 d'agost, la següent cita de la programació del Pedra Viva és amb Iron Skulls Co, un col·lectiu de ballarins provinents de diferents llocs de l'estat espanyol. L'actuació serà als jardins romàntics de Sa Vinyeta (Ciutadella) dia 19 d'agost.

stats