Cinema
Cultura 14/05/2014

Nicole Kidman a la catifa vermella: arrenca el festival de Canes

L'actriu presenta 'Grace de Mònaco' i respon a les crítiques de la família Grimaldi: "La pel·lícula ha respectat la història d'amor que van tenir"

Efe
1 min
Kidman i Vega.jpg

CannesLa pel·lícula 'Grace de Mónaco' que relata la vida de la princesa, protagonitzada per Nicole Kidman, ha obert la 67ena edició del Festival Canes amb un conte de fades de la mà d'Olivier Dahan, que relata la història de la musa que va canviar Hollywood per la corona.

"Hi ha moltes capes quan una actriu interpreta a una altra actriu", ha afirmat Kidman, que ha assegurat que hi ha moltes similituds entre la seva vida i la de Grace Kelly. "No he intentat imitar la princesa sinó captar-ne l'essència", ha dit l'australiana.

Kidman, amb un vestit blanc de ras, ha rebatut sense embuts les crítiques de la família Grimaldi, que va qualificar la cinta com una "ficció que no hauria d'existir". La pel·lícula retrata la decisió que pren Grace Kelly quan ha d'escollir entre la gran pantalla i ser l'esposa del príncep de Mònaco. "Ho entenc, són els seus pares, però la pel·lícula ha respectat la història d'amor que van tenir", ha dit l'actriu en referència a les duríssimes crítiques d'Estefania de Mònaco al film.

D'altra banda el director ha explicat que gairebé tot el que surt a la pel·lícula és veritat, tot i que en algunes ocasions ha priotitzat "rodar un relat més íntim" del que hauria extret limitant-se al rigor de les biografies autoritzades. Dahan projecta un relat "que parla de l'elecció de Grace Kelly i deixa la política en un pla secundari". Completen el repartiment Tim Roth a la pell de Rainer, Frank Languella de confessor de la princesa i Paz Vega com a Maria Callas.

stats