Cultura 29/06/2020

La Seu i el Museu d'Art Sacre reprendran les visites culturals i turístiques el juliol

A l'entrada dels espais, el personal de seguretat mesurarà la temperatura a tots els visitants

Ara Balears
2 min
L'Espai oratori del Museu d'Art Sacre

PalmaDesprés dels mesos obligats de tancament, la catedral de Mallorca i el Museu d'Art Sacre reprendran les visites turístiques i culturals a partir del juliol, amb un aforament limitat del 75%. Per tal de minimitzar el risc d'aglomeracions puntuals, la Seu ha establert rutes de recorregut obligatori, de tal manera que la visita sempre es farà de dreta a esquerra.

D'altra banda, no estarà disponible el servei d’audioguies i els fullets de mà seran substituïts al

mateix temps per codis QR perquè a través del mòbil es podrà accedir a la informació. Tant a l’entrada del temple com a l'entrada del museu, el personal de seguretat mesurarà la temperatura a tots els visitants i, en cas que algú superi els 37,2°, no se li permetrà l’entrada. A més, serà imprescindible que cada usuari mantingui les distàncies de seguretat recomanades i l’ús de màscara serà obligatori.

Com a novetat, la Seu presenta un programa de visites guiades per a qui vulgui conèixer en profunditat el patrimoni històric i cultural del temple. En total s’oferiran quatre visites al mes, programades per a cada dimecres en dos torns, a les 11 h en català i a les 12 h en castellà. Cada visita tindrà un aforament màxim de 20 participants i les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web de la Seu, amb un cost de 5 euros. Les visites guiades per al mes de juliol aborden els itineraris següents: visita comentada a la capella del Santíssim (08 de juliol); món funerari (15 de juliol); iconografia musical de la Seu (22 de juliol) i reforma litúrgica de Gaudí (29 de juliol).

Per altra banda, el Museu d’Art Sacre de Mallorca oferirà també visites guiades tant per a famílies com a la seva exposició temporal i permanent. En aquest cas, per a cada visita hi haurà un aforament màxim de 15 participants, i els horaris seran a les 10.30 h en català i a les 12 h en castellà. Les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web de la catedral amb un cost de 5 euros. Les dates són les següents: exposició permanent, 10 juliol; 'Descobreix el MASM en família', 23 de juliol, i l'exposició temporal, 24 de juliol.

stats