Cultura 06/07/2021

La Mobofest encalenteix motors

L'organització del festival presenta el seu spot, rodat al Restaurant Es Cruce

1 min
La Mobofest es farà a Lloret de Vistalegre

Lloret de Vistalegre serà l'epicentre musical de Mallorca des del dia 30 de juliol fins al 1r d’agost. L'organització del festival, convertit en un cicle de concerts de tres dies a causa de la pandèmia, ecalenteix motors i activa el compte enrere per arrancar les actuacions amb un spot publicitari.

És una producció realitzada al Restaurant Es Cruce de Vilafranca en què apareixen dues dones. Entre elles sorgeix quelcom que farà que se citin al Mobofest. La peça ha estat enregistrada i muntada per Albert Ramon, i hi han participat les actrius Mariona Jaume, Marina Nicolau i Raquel Moreno. Moviment Musical Mobofest l'ha dirigit i n'ha fet el guió.

Maria Hein, Alanaire, Pau Vallvé, Pujà Fasuà, Cariño, Da Souza, Peligro, Reïna, Gostwo i Joanmi Bauzà, Manel, Maria Jaume i Modern York, entre d’altres que queden per anunciar, són els grups que de moment formen part del cartell.

El Mobofest recorda que s’ha posat un nou lot d’entrades a la venda de bons de tres dies, amb un preu de 38 euros, i un altre lot d'entrades de dies singulars a 18 euros.

stats