Cultura 10/11/2015

Mishima, Els Catarres, Txarango, Andrea Motis, Mourn i Els Pets, nominats als Premis ARC

Ara
1 min
Mishima.

BarcelonaMishima, Els Catarres, Txarango, Andrea Motis, Mourn i Els CatarresTxarangoAndrea MotisEls Pets, entre d'altres, són alguns dels artistes nominats als XIII Premis Arc, que organitza l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.

Els nominats a millor gira per sales són Mishima, Itaca Band, Projecte Mut i Xarim Aresté, mentre que els de millor gira per teatres i auditoris són Blaumut, Gossos, Joan Dausà i Cisa, Portet i Joan Miquel Oliver. Els nominat a millor gira per festes majors amb repertori de versions són Germà Negre, La Loca Histeria, Manel Fuentes & The Spring's Team i Munband; han repertori original, els nominats són Ebri Knight, Els Catarres, Els Pets i Gertrudis.

Carlos Sadness, Els Amics de les Arts, Joan Miquel Oliver i Nuria Graham estan nominats a millor gira per festivals i Andrea Motis & Joan Chamorro Group, La Pegatina, Mourn i Txarango es disputen al premi a millor gira internacional. I el premi a millor festival ha estat atorgat al Clownia, organitzat pels Txarango.

stats