Cultura 25/05/2020

El Made in Mallorca torna a l'Aljub d'Es Baluard de l'11 al 13 de juny

La fira d'artesania, disseny i indústria va haver de tancar poc després d'instal·lar-se a causa de la crisi sanitària

Ara Balears
1 min
La instal·lació del Made in Mallorca torna a l'Aljub d'Es Baluard Museu

PalmaTorna el Made in Mallorca 2020 a l'Aljub d'Es Baluard Museu després de tancar a causa de la crisi sanitària. Durant tot aquest temps, la fira d'artesania, disseny i indústria ha quedat instal·lada a l'espai, i tornarà a obrir les portes els dies 11, 12 i 13 de juny perquè en puguin gaudir totes les persones que no hi varen poder anar el mes de març.

La reobertura es farà d'acord amb els protocols de seguretat sanitària. L'entrada és lliure, sense cita prèvia, i l'horari per poder fer les visites és de 10 a 20 h. Les persones que formen part d'un grup de risc pel contagi del coronavirus hi tindran un accés preferent. El nou protocol de seguretat estableix una reducció de l'aforament i l'ús obligatori de mascareta.

La segona edició del Made in Mallorca torna a Palma sota la direcció d'IDI, empresa pública que depèn de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern balear. Els valors que potencia la mostra són la producció de quilòmetre zero, la sostenibilitat lligada a la indústria i la creativitat artesanal.

Enguany s'han sumat cinc empreses al projecte i, per tant, seran 16 les marques que exposaran les seves creacions a la mostra: Artesania Tèxtil Bujosa, Català Roig Ceramics, Contain Studio, Edicions de Disseny La Pecera, Huguet, Lafiore amb Nico Guevara Studio, Lysende Logik, Maria Antònia Ramis, Mirenchu, 2Monos, Paparkone, Studio Jaia, Teixits Riera, Teixits Vicens, Tonia Fuster i 8Vuitulls.

stats