Cultura 17/05/2022

Laura Gost, pregonera de la Fira del Llibre de Palma

Aquesta festa dels llibreters, que celebra l'edició número 40, es farà entre els dies 27 de maig i 5 de juny

ARA Balears
2 min
Laura Gost.

PalmaL’escriptora Laura Gost (sa Pobla, 1993), que és col·laboradora de l'ARA Balears, no havia nascut quan es va fer la primera Fira del Llibre de Palma. Enguany, que la Fira arriba a l’edició número 40, Gost en serà la pregonera. La lectura del pregó està prevista per a divendres 27 de maig, a les 18 hores, a un dels escenaris del passeig del Born.

La fira es farà al passeig del Born de Palma, del 27 de maig al 5 de juny, en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. En total, hi participen 19 llibreries agremiades, a més d’institucions. L’edició d’enguany és la número 40. El lema d’enguany és 'Vaig començar a llegir i encara no m’he aturat', fent referència a la celebració dels 40 anys de la Fira del Llibre de Palma.

S'han programat un centenar d’activitats, entre presentacions de llibres, taules rodones, activitats infantils i juvenils, activitats musicals i signatures d’autores i autors.

La Fira del Llibre de Palma 2022 compta amb el patrocini del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura; l’Institut d’Estudis Baleàrics, la Fundació Mallorca Literària i l’editorial Baula.

Les llibreries d’aquesta Fira del Llibre són 19: Llibres Colom, Abacus, Drac Màgic, Embat Llibres, Espai Caramulls, Llibres Ramon Llull, Ínsula Literària, Lila i els Contes, Llibreria Editorial Finis Africae, Llibreria Campus, La Salina - Santa Catalina, Rata Corner, Literanta, Es Raconet, Casa del Libro, El Corte Inglés, Fnac, La Biblioteca de Babel i Quart Creixent.

Hi participen també amb caseta el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma i Nova Editorial Moll.

stats