Cultura 06/06/2019

Julia Roberts confessa que no volia fer 'Pretty woman'

Un canvi en el guió motivat per la fallida de la primera productora del film va fer que tot canviés

Ara
2 min
Julia Roberts salta a la televisió amb ‘Today will be different’

BarcelonaJulia Roberts ha confessat un secret que havia mantingut sempre per a ella en relació a la pel·lícula que més fama li ha donat, 'Pretty woman'. Segons ha explicat en una entrevista amb Patricia Arquette per a la revista 'Variety', quan li van proposar protagonitzar la cinta del 1990 al costat de Richard Gere no tenia gens de ganes de fer-la. "Tinc una història molt divertida per explicar. Fa moltíssims anys vaig fer una audició per a una pel·lícula que titulava '3.000', que, per si algú no ho sap, era el títol del guió original de 'Pretty woman'", revela l'actriu, que afegeix que "aquella versió tenia un final bastant més dur".

Ella mateixa explica el primer desenllaç que, segons el seu testimoni, s'havia pensat per a la cinta: Richard Gere feia fora del cotxe la Vivian, el personatge de Roberts, i li tirava un feix de bitllets pels serveis prestats mentre ella quedava abandonada al carrer. Un guió que va motivar que l'actriu no tingués "cap interès en sortir en una pel·lícula com aquella".

Després d'aquell primer contacte, l'estudi que anava a produir-la va fer fallida i això va permetre que no es rodés aquesta versió i que, finalment, ella pogués interpretar el paper quan el director Gary Marshall es va interessar per la cinta i Disney, que havia comprat el guió, li va concedir els seus desitjos.

Marshall, a qui Roberts defineix com "un ésser genial", va contactar amb ella per al projecte. "No només em va tornar a oferir la pel·lícula, sinó que havien canviat el guió fins a convertir-lo en una cosa que realment entrava en la meva zona de confort", conclou l'artista, de 51 anys, que des d'aquell moment és coneguda com la nòvia d'Amèrica.

stats