ARA Llegim
Cultura 20/03/2013

Ara Llibres publicarà el fons Joan Coromines i de Curial Edicions

El primer projecte de l'acord entre la Fundació Pere Coromines i l'editorial és la digitalització i recuperació del 'Diccionari etimològic de la llengua catalana Joan Coromines', en una versió revisada i essencial en tres volums

Ara
1 min
Joan Coromines

BarcelonaLa Fundació Pere Coromines i Ara Llibres, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, han signat un acord per recuperar i comercialitzar el fons de la Fundació a través de diversos canals. Aquesta comercialització suposa digitalitzar, per primera vegada, una part important del fons de la Fundació Coromines i de Curial Edicions, un llegat lingüístic i cultural per al país.

El primer projecte de l'acord és la digitalització i recuperació del 'Diccionari etimològic de la llengua catalana Joan Coromines', en una versió revisada i essencial en tres volums. L'edició del diccionari comptarà, per primer cop, amb les correccions del mateix Joan Coromines i la revisió del seu deixeble Josep Ferrer; pròlegs d'Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, i d'Antoni Vives, president de la Fundació Pere Coromines, i presentació d'Albert Manent, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

stats