ARA Llegim
Cultura 17/07/2012

Homenatge a J. V. Foix al CCCB

Aquest dijous, un recital combinarà veus poètiques joves i consolidades com Feliu Formosa, Marta Pessarrodona, Màrius Sampere i Francesc Parcerisas

Ara
1 min
Juan Insúa, Marçal Sintes i David Castillo

BarcelonaEl Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) homenatjarà el poeta d'avantguarda J. V. Foix en el 25è aniversari de la seva mort amb el recital 'FestFoix'. Sílvia Bel, Núria Martínez, Estel Solé i Teresa Colom, quatre poetes emergents, recuperaran els quatre principals llibres en vers de Foix –entre els quals hi ha 'Sol, i de dol' i 'Les irreals omegues'– a través de la lectura d'alguns dels seus poemes. Alhora, quatre grans noms de la poesia catalana, Feliu Formosa, Marta Pessarrodona, Màrius Sampere i Francesc Parcerisas, oferiran una mostra de la seva obra. La combinació de joves i veterans poetes representa, segons David Castillo, organitzador i conductor de l'acte, "la dualitat que perseguia el moviment surrealista, el fora i dintre, l'exterior i interior".

L'acte comptarà amb la intervenció inicial de l'editor Jaume Vallcorba i la música del DJ Fibla. Gerard Quintana i Enric Hernàez tancaran el recital amb la interpretació del poema 'És quan dormo que hi veig clar'.

stats