Violència sexual

Nova acusació d'assetjament sexual a Gérard Depardieu

Una professional del món del cinema diu que l'actor li va ensenyar els genitals i li va barrar el pas durant un rodatge

1 min
Depardieu no es presenta a judici per segona vegada

BarcelonaUna professional del món del cinema ha acusat l'actor francès Gérard Depardieu d'assetjament sexual durant un rodatge, segons publica la cadena francesa FranceInfo. Depardieu ja va ser acusat per 13 treballadores del sector audiovisual en un reportatge al digital francès Mediapart publicat l'abril passat. El nou testimoni correspon a una assistenta de direcció que va coincidir en dues ocasions amb Depardieu. Segons la dona, l'actor li va fer comentaris inapropiats davant de l'equip, proposicions sexuals (algunes remunerades) i tocaments.

La dona també explica que en una ocasió l'actor li va mostrar els genitals i li va bloquejar el pas. "Es va abaixar els pantalons i em va mostrar els genitals. Em vaig espantar i vaig sortir de l'habitació. Em va atrapar al passadís, em va immobilitzar contra la paret. El seu estómac ho bloquejava tot, jo no podia fer res", relata la testimoni. La noia va explicar els fets a altres membres de l'equip. La cadena FranceInfo ha parlat també amb aquestes persones i ha recollit la seva incomoditat durant el rodatge amb l'actor.

Aquesta nova acusació se suma a les de 13 dones que van relatar com Depardieu les havia assetjat sexualment entre el 2004 i el 2022. En un comunicat, l'actor va negar "tots els càrrecs susceptibles de caure en dret penal" i es va descriure com un home "oposat a totes formes de violència, sigui verbal, física o psicològica". Depardieu també té una investigació policial oberta per una presumpta violació el 2018.

stats