Cultura 19/03/2018

Una dona opta a la plaça de flabioler substitut per les festes de Sant Joan a Ciutadella

Els sis candidats que s'han presentat inicien demà el procés de selecció amb una entrevista individual que valorarà les seves habilitats amb el tambor i el flabiol, nocions sobre la festa i la manera de ser

Iván Martín
1 min
Les festes de Sant Joan tindran noves cares entre els seus protagonistes principals.

CiutadellaEl procés per escollir el flabioler substitut de les festes de Sant Joan continua el seu curs. L'Ajuntament de Ciutadella ha fet públic aquest dilluns que un total de sis persones, que treballen en el consistori, opten a la plaça. El procediment que ha obert l'equip de govern es resoldrà en els pròxims dies. Cal recordar que la baixa a causa d'una intervenció quirúrgica del flabioler titular, Sebastià Salort, propicià que el fins ara suplent, Juanlu Gelabert, assumís el rol principal a les festes.

Una comissió dictaminarà quina de les sis persones està millor preparada per desenvolupar les tasques que li correspondrien, com efectuar de flabioler principal el dia de Sant Joan al matí. El grup d'elecció realitzarà demà entrevistes individualitzades a cadascun dels candidats, entre els quals destaca una dona. Es valoraran les nocions que tenen de saber tocar el tambor i el flabiol, a més del coneixement de la festa i dels protocols. Tanmateix, es tindrà en compte el tarannà de la persona.

La regidora de Festes, Laura Anglada, forma part de la comissió que elegirà el flabioler suplent. A banda d'Anglada, també hi estaran Sebastià Salort i Juanlu Gelabert, com a flabiolers de les festes de Sant Joan; Bep Marquès, del departament de Festes; Joan Llompart, de Recursos Humans, i el cap de Protocol de l'Ajuntament ciutadellenc, Miquel Àngel Limón. El nom del nou flabioler podria fer-se públic aquest dimecres mateix.

stats