Cultura 25/02/2022

El Festival de Cine de Menorca es farà a mitjan setembre

El menorquí Macià Florit impartirà per segon any consecutiu el Taller de Creació Audiovisual

Iván Martín
1 min
Presentació del FICME al Teatre Principal de Maó.

MAÓLa setena edició del Festival Internacional de Cinema de Menorca (FICME) es farà la segona setmana de setembre, segons ha anunciat aquest divendres l'organització. D'altra banda, el Cooking Films, esdeveniment que combina degustacions gastronòmiques amb representacions cinematogràfiques, es desenvoluparà la primera setmana de juny.

El FICME preveu fer dues sessions a l'aire lliure durant la tercera setmana de juliol, perquè consideren que ajuden a mantenir l'activitat a l'estiu. També es farà una activitat dirigida als més petits i joves per Nadal. El Festival continuarà dedicant espai als projectes que segueixin les línies de sostenibilitat i cinema social, a més de mantenir la projecció de films en les ubicacions més emblemàtiques de Menorca.

El reconegut cineasta menorquí Macià Florit impartirà per segon any consecutiu el Taller de Creació Audiovisual per a joves de més de 16 anys, amb l'objectiu que cada alumne pugui elaborar un curtmetratge a partir d'unes sessions teòriques. El curs tindrà una durada de sis mesos i Florit farà un seguiment personalitzat de cada projecte en les diferents fases de creació.

stats