Cultura 26/04/2016

La família de Prince inicia els tràmits per cobrar l'herència, valorada en 130 milions d'euros

El músic va treballar durant 154 hores seguides sense dormir abans de morir

Ara
1 min
Prince Rogers Nelson, va nèixer a Minneapolis el 7 de juny de 1958

BarcelonaDies després de la mort de Prince i a l'espera que l'autòpsia n'especifiqui les causes, els mitjans internacionals segueixen aportant novetats sobre l'incident. Si ahir el 'Daily Mirror' revelava que l'artista havia estat treballant durant 154 hores seguides sense dormir, avui el mitjà nord-americà TMZ s'ha fet ressò dels passos que ha iniciat la família per cobrar l'herència.

L'única germana directa del músic, Tyka Nelson, ha demanat avui al jutjat que es designi un administrador especial per repartir l'herència de Prince. "Desconec l'existència d'un testament i no tinc raons per creure que el difunt deixés en cap format documents sobre això", defensa Nelson en la seva petició, on assegura també que hi ha una "emergència d'acció immediata" per distribuir el llegat.

Ella sol·licita que l'administrador sigui la firma privada Brener Trust, que ja va proporcionar serveis financers al músic, i ofereix una llista de tots els possibles beneficiaris, inclosos els cinc germanastres. Segons TMZ, l'herència de Prince gira al voltant dels 130 milions d'euros, inclosos 24 milions en propietats als EUA.

El marit de Nelson, Maurice Phillips, va informar ahir que Prince no va dormir durant els sis dies abans de morir, ja que se'ls va passar treballant. "Vaig estar amb ell just l'últim cap de setmana. Va treballar 154 hores seguides", apunta el cunyat en unes declaracions publicades pel 'Daily Mirror'. El músic va morir dijous passat a la seva residència de Chanhassen (Minnesota).

stats