Cultura 28/06/2021

Els documentalistes Carles Bover i Julio Pérez viatjaran a Benín aquest juliol

De moment han aconseguit 17.000 euros, però el micromecenatge continuarà a la plataforma Goteo

ARA Balears
1 min
Carles Bover i Julio Pérez del Campo després de guanyar el premi Goya

PalmaEls documentalistes Carles Bover i Julio Pérez donen inici al seu projecte a Benín aquest juliol després d'aconseguir garantir la viabilitat del viatge a través de la campanya de micromecenatge. Aquest viatge serà la primera presa de contacte amb el país i les històries que volen documentar.

Mentre els documentalistes siguin a Benín, continuarà la segona i darrera ronda de finançament a la plataforma Goteo. Amb les aportacions que s'aconsegueixin en aquesta darrera fase es tractarà d'aconseguir el finançament òptim per donar forma al documental i desenvolupar la millor difusió del projecte. La voluntat de Bover i Pérez és treure a la llum la realitat de l'esclavitud infantil a Benín.

Fins ara s'han aconseguit 17.000 euros gràcies a les aportacions de 230 cofinançadors. Durant la primera ronda, la campanya també ha rebut el suport del sector audiovisual balear amb la col·laboració de Filmin, Atlàntida Mallorca Film Fest, CineCiutat, Evolution Mallorca International Film Fest, MajorDocs i Mostra OUT!, oferint noves recompenses cinèfiles.

Durant la segona part del micromecenatge s'anirà compartint a les xarxes socials del documental –Benín, el crepuscle dels infants esclau–, l'evolució del projecte amb imatges i vídeos com si fos un diari de viatge, per mantenir informades les persones cofinançadores que ja formen part del documental.

stats