Atlàntida Mallorca Film Fest
Cultura 31/07/2023

La direcció de l'Atlàntida Film Fest celebra la "total complicitat" amb el nou equip de cultura

Jaume Bauzà: "La nostra voluntat és garantir la continuïtat del festival"

ARA Balears
1 min
Els consellers i representants del festival durant la reunió

PalmaLa 13a edició de l'Atlàntida Mallorca Film Fest va concloure ahir amb balanç positiu. Així ho ha transmès Jaume Ripoll, director del festival, a la reunió que s'ha fet aquest dilluns dematí amb el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, i el director general de Cultura, Pedro Vidal.

Bauzà ha manifestat la voluntat de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports de garantir la continuïtat d'aquest festival: "Cercarem les fórmules que siguin necessàries per donar-li la continuïtat que mereix per la seva repercussió mundial".

A més, el conseller ha fet referència a la problemàtica econòmica esdevinguda en edicions anteriors del festival, i a la qual l'Executiu es compromet a posar solució. Segons han recordat, de les dues partides compromeses el 2022, una ja s'ha satisfet aquesta setmana passada i per a l'altra s'està cercant el pressupost corresponent amb què l'anterior Govern es va comprometre a pagar-la, amb l'objectiu d'agilitzar els tràmits de pagament. En tot cas, la idea és "garantir la continuïtat del festival a llarg termini".

Després de la reunió i just un dia després de la clausura del festival, s'ha confirmat que ja s'ha començat a dissenyar el de l'any que ve. Així ho ha afirmat el director, qui ha constatat "la total complicitat del nou equip de cultura", davant el caràcter singular del projecte: "Tots hem entès que estam davant una ocasió històrica de fer un dels festivals més importants a Europa a ca nostra. Ara tenim uns companys de viatge que ens permetran fer-ho".

stats