Cultura 06/03/2020

Demanen una "sanció exemplar" per a la productora de 'La caza' per atemptar contra el patrimoni de Valldemossa

Asseguren que han tapat l'interior de la font hexagonal del segle XVII, ubicada a l'entrada del palau del rei Sanç, i hi han posat a sobre un tronc de garrover que pesa més d'una tona

Ara Balears
1 min
Imatge del tronc damunt la font del segle XVII de Valldemossa.

PalmaLa productora que està gravant la sèrie La caza de TVE ha obert la polèmica a Valldemossa. Els veïns de la localitat han denunciat que l'equip de gravació, que ha estat treballant aquests dies al poble, ha atemptat contra el patrimoni històric de l'entorn de la Cartoixa.

En un vídeo publicat a les xarxes socials, Toni Colom, el regidor del partit La Valldemossa que Volem, ha explicat que la productora ha tapat l'interior de la font hexagonal del segle XVII, ubicada a l'entrada del palau del rei Sanç, i hi ha posat a sobre un tronc de garrover que pesa més d'una tona. Per això, asseguren que denunciaran aquests fets davant Patrimoni, ja que això "és un atemptat en tota regla".

Colom ha criticat la passivitat de l'Ajuntament de Valldemossa i ha assegurat que "ven el patrimoni" del poble i "deixa que el facin malbé a preu zero". A més, han exigit que es posi una sanció exemplar a la productora La caza i que l'ajuntament "solucioni aquesta situació immediatament".

stats