Cultura 10/01/2021

Cort suspèn els concerts de Sant Sebastià i ajorna els premis Ciutat de Palma

La tradicional Diada Ciclista també es cancel·la

Ara Balears
1 min
Nathy Peluso,  revista tropical

PalmaL’Ajuntament de Palma, de mutu acord amb el Govern, suspèn les festes patronals de Sant Sebastià i totes les activitats culturals i esportives que hi estan associades a causa de la incidència de la covid-19. La mesura ha estat compartida avui amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, i els batles i batlesses de Mallorca que celebren les seves festes durant el mes de gener durant la reunió mantinguda per videoconferència per prevenir la covid-19.

Nathy Peluso, La Maravillosa Orquesta del Alcohol, Miguel Poveda i Sexy Sadie són alguns dels artistes que formaven part del programa de festes de Sant Sebastià de Palma.

Així com fa un mes es varen suspendre els foguerons, la revetla i el correfoc, seguint la normativa del moment, ara queden suspesos els concerts, les activitats culturals i la resta d'activitats que componen el programa com, per exemple, la Diada Ciclista. En relació amb els premis Ciutat de Palma, s’ajornen i es faran un cop la situació s’estabilitzi.

Aquesta mesura cerca contenir i rebaixar l’elevada incidència epidemiològica que hi ha actualment a Palma i a Mallorca, que avui ha arribat a la xifra més alta amb més de 600 casos per 100.000 habitants a 14 dies.

stats