Cultura 15/12/2020

El Consell licita un pla de comunicació per difondre la candidatura Menorca Talaiòtica

Demanen que la difusió s'estengui per tot el territori espanyol i internacional

Ivan Martin
1 min
Menorca vol donar a conèixer tots els jaciments que inclou l'expedient de la candidatura.

MaóEl Consell de Menorca ha tret a licitació la redacció d’un pla de comunicació que difongui els principals aspectes de la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial de la Humanitat per part de la Unesco. Es tracta d’una passa necessària per optar al reconeixement, ja que aquest exigeix una estratègia comunicativa que promogui les fortaleses de la candidatura en els diferents àmbits.

Així, la màxima institució insular demana que el pla de comunicació arribi al nombre més gran de persones, de diferents franges d’edat i que tingui una difusió per tot l’estat espanyol i fins i tot en l’àmbit internacional. Les prioritats són donar a conèixer què significa ser Patrimoni Mundial, informar del contingut de l’expedient de Menorca Talaiòtica, implicar la ciutadania i les empreses i difondre la candidatura entre la població, les administracions públiques, els mitjans de comunicació, el món educatiu i el sector turístic.

Per aquests motius, sol·licita un pla que planifiqui diverses activitats per a tota mena de públics i garanteixi l’impacte social demostrable mitjançant estudis d’assistència. També s’exigeix la realització de campanyes publicitàries en infraestructures com ports i aeroports, moure les xarxes socials, la pàgina web i publicar articles en revistes científiques. A més, s’insta les persones interessades a posar un preu estimatiu al projecte.

Les persones o empreses que presentin una proposta hauran d’emprar els seus propis mitjans per a l’execució del servei. Entre els requeriments més destacats es troba la necessitat de disposar d'una titulació de grau en Publicitat i Relacions Públiques i una llicenciatura o grau en Gestió Cultural.

stats