Arquitectura
Cultura 06/10/2022

'Cada casa, un món': de l'ARA Balears a una ruta per l'Open House Palma

Es visitaran alguns edificis que han estat protagonistes de la secció d'arquitectura de la periodista i directora Cristina Ros

1 min
Imatge de Plywood House

PALMALa secció d'arquitectura que apareix a cada edició del setmanari ARA Balears, Cada casa, un món, que firma la directora Cristina Ros, surt de les pàgines per arribar al carrer. El festival d'arquitectura i urbanisme Open House Palma i l'ARA Balears ofereixen una ruta en què es visitaran alguns edificis que han estat protagonistes de la secció. Precisament, Ros serà l'encarregada d'aquesta ruta.

Les visites es faran als habitatges socials al carrer de Salvador Espriu (Ibavi), a l’Estudi de Damià Jaume (Aulets arquitectes), a Sant Miquel, 19 (Carles Oliver) i a la Casa Plywood (Feina Studio).

Els subscriptors de l'ARA Balears poden inscriure's a la ruta en aquest enllaç. En cas de no ser subscriptor del mitjà, la inscripció s'ha de fer a través de la pàgina web de l'Open House Palma.

Després de desembarcar a Palma per primera vegada el 2021, enguany es fa la segona edició de l'Open House. A més de totes les rutes guiades, conferències i activitats, un dels grans protagonistes serà Josep Ferragut Pou, arquitecte i urbanista mallorquí que, aquest 2022, fa 110 anys que va néixer. Més d'una seixantena d'edificis i espais, habitualment tancats al públic, obren les portes de bat a bat durant aquest festival. Es farà durant la setmana del 17 al 23 d’octubre: del 17 al 21 hi haurà activitats com ara taules rodones i conferències. Dia 22 i 23 hi haurà les visites guiades als edificis.

stats