Cultura 06/08/2018

Decomissen més de tres mil begudes destinades a la venda ambulant

La Policia Local du a terme una campanya intensiva a la zona de la Platja de Palma i al centre històric

Ara Balears
1 min
Es decomissen més de 3 mil begudes destinades a la venta ambulant

PalmaLa Policia Local de Palma ha decomissat prop de 3.100 begudes a la via pública durant una campanya intensiva realitzada al juliol contra la venda ambulant no autoritzada.

Els agents han aixecat 272 actes en un mes per aquesta activitat il·legal a la zona de la Platja de Palma i al centre de Ciutat, segons ha informat avui la Policia Local al seu compte oficial de Twitter.

El passat 26 de juliol l'Ajuntament de Palma va aprovar de forma inicial l'ordenança reguladora de l'ús cívic dels espais públics per millorar la convivència en zones d'oci. Aquesta normativa té l'objectiu de regular el consum i la venda d'alcohol a la via pública. L'ordenança també estableix unes zones d'especial interès turístic (ZEIT), on la Policia ha de fer especial esment, entre les quals hi ha el conegut com el carrer 'del Jamón' i la 'zona dels holandesos'. La nova ordenança, també coneguda com Orucep, regula també el 'balconing', la venda de begudes alcohòliques entre les 24 i les 8 h (sempre que el consum es faci a l'exterior), la venda ambulant en llocs públics i el consum de begudes alcohòliques per part dels menors a l'espai públic.

Fins a l'aprovació definitiva d'aquesta ordenança, la Policia Local de Palma es regeix per la darrera, que es va aprovar al 2014.

stats