Societat 19/07/2018

Cort, veïns i hotelers demanen prohibir les ofertes de begudes alcohòliques

L'acord pretén reduir els problemes d'incivisme a la zona turística de la Platja de Palma

Efe
1 min
El tractament més sol·licitat és el de l’alcohol, seguit del que serveix per deixar la cocaïna.

PalmaCort, la plataforma veïnal i la patronal hotelera de la Platja de Palma han advocat aquest dijous per prohibir que els establiments que serveixen alcohol puguin fer ofertes de diverses begudes pel preu d'una o la coneguda 'hora feliç'. L'objectiu d'aquesta petició és reduir els problemes d'incivisme a la zona turística.

L'acord s'ha establert en una reunió del batle de Palma, Antoni Noguera, amb els representants de la plataforma de veïns i de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma per consensuar iniciatives contra el turisme de borratxera. Tant els veïns com els empresaris han demanat al Govern que prohibeixi que l'alcohol s'inclogui en l'oferta de 'tot inclòs' dels hotels a les zones turístiques madures, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat. A més, volen que s'impedeixi que els bars de la Platja de Palma puguin animar al consum d'alcohol amb ofertes.

Noguera ha anunciat que insistirà davant la nova secretària d'Estat de Turisme, la mallorquina Bel Oliver, en "la necessitat" que el Govern financi un seguit de projectes de millora a la Platja de Palma valorats en 20 milions d'euros.

stats