Cultura 25/03/2013

Pep Guardiola, a la xerrada entre Ferran Adrià i Andreu Buenafuente al Barts

És la primera xerrada del cicle Instint, que uneix entreteniment i coneixement

Ara
1 min

BarcelonaEl Barts ha donat aquest dilluns el tret de sortida al cicle de conferències 'Instint'. Ho ha fet amb una xerrada entre Ferran Adrià i Andreu Buenafuente, a la qual ha assistit l'exentrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola. En la primera xerrada, Ferran Adrià ha contestat a la pregunta 'Pot el cervell humà millorar internet?'. Adrià ha parlat del seu nou projecte, la Bullipèdia, en una conferència presentada i dinamitzada per Andreu Buenafuente.

La segona cita d'Instint serà amb la metgessa, teòloga i monja benedictina Teresa Forcades, que es va fer popular després de denunciar les companyies farmacèutiques per la vacuna de la grip A. En aquesta ocasió, germana Forcades apel·larà al coratge de revelar-se contra les injustícies del sistema i proposarà noves fórmules d'organització social més ètiques i responsables. Forcades tindrà com a presentador l'Albert Om, que s'encarregarà d'introduir i dinamitzar la conferència.

'Instint' és un projecte conjunt d'Andreu Buenafuente, Albert Om i The Project. Un cicle de conferències que vol unir coneixement i entreteniment, que acosta el pensament de líders d'opinió de referència del nostre país al gran públic, i que compta amb uns mestres de cerimònies que presentaran i dinamitzaran les trobades fomentant la intervenció del públic assistent.

stats