Concurs
Cultura 19/01/2024

Es Baluard fa públic qui serà el jurat del concurs de direcció del museu

Han seleccionat cinc professionals del món de la cultura balear i de l'Estat

ARA Balears
1 min
Es Baluard

PalmaEs Baluard ha anunciat aquest divendres qui seran els membres de la comissió de valoració del concurs de direcció del museu. Després que l'anunci del concurs aixecàs polèmica per la desaparició del català com a requisit i l'obligació de tenir un coneixement alt d'anglès per poder aspirar al càrrec, ara la fundació ha informat qui seran els encarregats de determinar quin dels candidats compleix millor els requisits i necessitats del museu.

Així, a través d'un comunicat, la Fundació Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma ha informat que la comissió de valoració estarà formada per Guillermo Solana, director del Museo Thyssen-Bornemisza Madrid; l'escriptor i crític d'art Fernando Castro Flórez; la comissària independent Neus Cortés; l'artista Bernardí Roig i la comissària i gestora cultural Alícia Ventura.

Amb tot, Es Baluard ha recordat que la data de finalització per presentar candidatures és dimarts dia 6 de febrer de 2024. A més, ha tornat a explicar que les persones aspirants al càrrec, a més d'entregar la documentació acreditativa de la seva formació i experiència professional, hauran de desenvolupar un avantprojecte de gestió i museològic que inclogui els objectius i línies a seguir els pròxims quatre anys i una proposta de programació per als dos primers anys.

stats