Música en directe
Cultura 28/09/2023

Antònia Font torna als escenaris amb una gira per teatres i sales petites

La formació mallorquina ha anunciat concerts a 18 teatres de les Balears, Catalunya, el País Valencià i Andorra

ARA Balears
1 min
Antònia Font

PalmaAntònia Font està de gira. Ha anunciat que recorrerà 18 teatres de les Balears, Catalunya, el País Valencià i Andorra. La formació mallorquina, que va rebre el Premi Especial 10 anys ARA Balears, ha explicat a les seves xarxes socials que després dels darrers concerts de gran format que feren a principis d'any, havien quedat amb ganes de continuar. "Ara, però, d'una manera més íntima, petita i propera", han assenyalat.

Les primeres cites de la gira seran Sant Cugat del Vallès (26 de gener, Teatre Auditori), Granollers (27 de gener, Teatre Auditori), Barcelona (8 de febrer, Palau de la Música) i Palma (29 de febrer i 1 de març, Auditòrium).

A més a més, la gira visitarà Reus (9 de març, Teatre Fortuny), Manresa (7 d'abril, Teatre Kursaal), Vic (3 i 4 de maig, l'Atlàntida), Sabadell (16 de maig, Amfiteatre Embassa't), València (15 de juny, Palau de les Arts), Talarn (21 de juliol, Talarn Music Experience), Tarragona (27 de juliol, Auditori Camp de Mart), Roses (2 d'agost, Sons del Món) i Sant Feliu de Guíxols (8 d'agost, Porta Ferrada).

La gira acabarà el quart trimestre de l'any amb concerts a Andorra (4 d'octubre, Auditori d'Escaldes), Viladecans (30 de novembre, Atrium) i Girona (14 de desembre, Auditori).

Les entrades estaran a la venda a partir de les 11 hores de dia 3 d'octubre a la seva pàgina web.

stats