Novetat editorial
Cultura 09/11/2011

Amsterdam Llibres publica 'El gust de les llavors de poma', de Katharina Hagena

Llicenciada en Filologia Anglesa i Germànica, Katharina Hagena s'ha dedicat també a la investigació i l’ensenyança abans de publicar 'El gust de les llavors de poma', novel·la que ha sigut tot un fenomen editorial a França i Alemanya

Ara
1 min
Imatge de la coberta de la novel·la de Katharina Hagena

BarcelonaEn morir la seva àvia Bertha Lünschen, la jove bibliotecària Iris Berger es retroba amb la seva mare i les tietes, les germanes Inga, Harriet i Christa, a la casa familiar, a Bootshaven, al nord d'Alemanya. Davant la sorpresa de tothom, la Bertha havia decidit que l'Iris heretés la casa. La jove s'hi instal·la mentre decideix què en farà, i a mesura que tafaneja els armaris i s'emprova els vells vestits de les seves tietes, intentarà desentrellar els secrets més ocults de la família amb l'ajut de l'enigmàtic senyor Lexow.

Katharina Hagena (Karlsruhe, 1967) és llicenciada en Filologia Anglesa i Germànica i s'ha dedicat també a la investigació i l’ensenyança. Va col·laborar amb la Fundació James-Joyce i va ser professora del Trinity College de Dublín i de la Universitat d’Hamburg. El gust de les llavors de poma ha sigut un dels llibres revelació del 2010 a França i Alemanya: se n'han venut els drets de traducció a 20 idiomes i ha sigut elogiada per nombrosos mitjans de comunicació, entre ells Le Monde, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine i Le Nouvel Observateur.

stats