Art
Cultura 22/09/2022

La 4a Setmana de la Dramatúrgia arriba a Palma amb l'objectiu de canviar la manera de veure el món

La mostra començarà el 17 d'octubre i s'allargarà fins dia 23

ARA Balears
2 min
Presentació de la 4a Setmana Dramaturgia

PalmaDilluns 17 d'octubre començarà la 4a Setmana de la Dramatúrgia a Palma amb l'objectiu de reivindicar les noves formes que ens ajuden a veure el món i apostar per les retrobades com a eix central. L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dijous que serà una de les entitats col·laboradores i que la mostra d'art durarà del 17 al 23 d'octubre.

A través d'un comunicat, el consistori ha destacat que està previst que la Setmana de la Dramatúrgia ofereixi als assistents tallers, lectures de textos compartides, masterclasses i slams de dramatúrgia en un programa multidisciplinari i ple de novetats.

La mostra, organitzada per l'Associació de Dramaturgues i Dramaturgs de les Illes Balears (ADIB), començarà el 17 d'octubre amb el taller de Maria Velasco (guanyadora del premi Max a millor autoria teatral 2022), que durant tres dies endinsarà els assistents en el laberint de la memòria per trobar disparadors creatius. Divendres 21 arriba la novetat d'aquesta edició: Speakers Corner, una cita on es podran llegir i mostrar les propostes artístiques dels assistents per compartir-les amb la resta de participants i observar les reaccions del públic.

El cap de setmana tindrà el teatre com a gran protagonista. Dissabte 22 està programada la masterclass del dramaturg Celso Giménez, que investigarà els límits entre la presentació i la representació. Tindrà lloc a l'Espai el Tub, de 10 a 12 h. D'altra banda, per a diumenge 23 a les 12 h està previst que es faci el II Slam de Dramatúrgia, organitzat en col·laboració amb el teatre Principal de Palma. L'organització ha explicat que aquest acte es tractarà d'escriure una peça breu de teatre, a temps real i amb les premisses que el públic dicti en aquell mateix moment.

Com a cloenda de la 4a Setmana de la Dramatúrgia, s'ha organitzat una vermutada en acabar l'Slam, que tindrà lloc a Can Balaguer a les 13.30 h, amb entrada lliure.

stats