Política Cort 21/12/2023

L'equip de govern de Cort demanarà la dimissió de Neus Truyol al ple d'aquest dijous

La portaveu de l'equip de govern, Belén Soto, acusa que la regidora de MÉS de "mentir" a les explicacions sobre l'adjudicació de contractes a la seva família

1 min
La regidora de Més per Palma, Neus Trujol, a la roda de premsa per aclarir les acusacions sobre la contractació de les empreses de la seva família.

PalmaL'Ajuntament de Palma demanarà aquest dijous la dimissió de la portaveu de MÉS per Palma a Cort, Neus Truyol, per "mentir" pel que fa a les adjudicacions de contractes a membres de la seva família. Així n'ha informat aquest dimecres la portaveu de l'equip de govern, Belén Soto, qui ha avançat que durà al ple de demà "una moció d'urgència per demanar-ne la dimissió".

Així mateix, Soto ha recordat que l'Ajuntament ha posat en marxa "una auditoria interna". "Volem posar de manifest que són fets molt greus. L'exercici de transparència no ho va ser en absolut, perquè va ocultar una adjudicació directa a la seva mare. Creim que políticament és reprovable", ha insistit la portaveu municipal.

La portaveu de l'equip de govern ha fet aquestes declaracions en relació amb la informació publicada aquest dimecres a Diario de Mallorca, la qual revela un contracte de l'Ajuntament de Palma a la mare de Truyol, Teresa Caimari, a la qual no va fer referència la regidora aquest dimarts, en la roda de premsa que va convocar per donar explicacions d'altres contractacions. "No existeix cap vincle entre la meva activitat política i l'empresarial de la meva família. Es tracta d'una filtració interessada per part de les dretes per tal de deslegitimar-me i desprestigiar-me, a mi i al meu partit, amb difamacions i mentides", va assegurar.

stats