Balears 05/08/2017

El torrent de Pareis ja està net

Els operaris de l'Ajuntament d'Escorca han finalitzat la tasca que començaren divendres els treballadors de Deixalles

Ara Balears
1 min
El torrent de Pareis ha quedat net aquest dissabte dematí.

PalmaL'olla del Torrent de Pareis ha quedat definitivament neta aquest dissabte i lliure de 6 metres cúbics de fems que s'han recollit, segons ha informat la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca

Les feines de neteja començaren divendres passat per part de la Fundació Deixalles, que va recollir 4,5 metres cúbics de residus en dues hores.

Avui tenien previst finalitzar la feina, si bé els serveis de neteja de l'Ajuntament d'Escorca han conclòs la tasca a primera hora del dematí.

La conselleria va encomanar a la Fundació Deixalles la neteja de la zona actuant de manera subsidiària davant la "deixadesa de funcions" del consistori.

L'actuació es va dur a terme una vegada exhaurit el termini del requeriment perquè l'ajuntament exercís les competències que li són pròpies en matèria de residus sòlids urbans situats en domini públic maritimoterrestre i recollís i netegés la zona, d'on s'havien retirat els contenidors de fems, com ha vingut fent els últims anys.

La conselleria farà un seguiment de l'estat del Torrent de Pareis amb els informadors del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana i els agents de medi ambient

stats