Balears 07/12/2016

Seijas diu ara que molt probablement es passarà al grup mixt

La diputada de Podem considera que ha estat "atropellada" pel seu partit

Jaume Vinyas
2 min
La diputada Montse Seijas, aquest dimarts, al Parlament.

PalmaLa diputada de Podem, Montse Seijas, ha suggerit que es passarà al grup mixt una vegada es consumi la seva més que probable expulsió definitiva de la formació dels cercles. Seijas havia assegurat, quan el partit li va obrir un expedient sancionador, que plegaria com a diputada si l'expulsaven però aquest dimarts ha assenyalat que "ara s'han invertit els números perquè això em sembla un atropellament".

Seijas ha assegurat que la resolució en què se li comunica l'expulsió tenia l'origen a Madrid i, per tant, dóna per fet que el comitè estatal de garanties ratificarà la decisió anunciada pel comitè autonòmic. Pel que fa a les acusacions d'haver influït per afavorir els interessos personals del secretari d'Acció Institucional, Daniel Bachiller, ha insistit que són falses i que el partit intenta amagar una rebel·lió interna de part del comitè ciutadà autonòmic contra el secretari general, Alberto Jarabo.

En aquest sentit, ha insistit a dir que l'òrgan de direcció política del partit va acordar defensar que no s'eliminàs ni una sola plaça d'R + D + I a Balears, però que, en cap cas, la decisió no pretenia afavorir els interessos de Bachiller, investigador del CSIC a qui s'havia comunicat un dia abans de la reunió del CCA que el Govern no renovaria el conveni gràcies al qual ha desenvolupat la seva tasca científica a Balears els darrers 10 anys.

"Si per ser un bon diputat cal callar davant tot el que et diuen, a tot el que veus que no és correcte i a pitjar el botó, jo no servesc per a això", ha asseverat. "Hi ha cinc milions de persones que van dipositar la seva confiança en nosaltres i pens que es mereixen qualque cosa més", ha conclòs en unes declaracions a la porta del Parlament.

stats