Balears 13/07/2016

Sagreras demana revisar la prohibició d'incloure imputats a les llistes del PP

El nou secretari general considera que l'aplicació estricta del codi ètic genera injustícies

Jaume Vinyas
1 min
Sebastià Sagreras, en imatge d'arxiu.

PalmaEl secretari general del PP, Sebastià Sagreras, ha anunciat, en el programa Al Dia d'IB3 Ràdio, que el proper congrés del partit debatrà sobre la possibilitat de modificar el codi ètic de manera que no sigui tan estricte respecte de la inclusió de persones imputades a les llistes electorals. Sagreras ha deixat clar que, en cap cas, es refereix a casos vinculats a corrupció política. En una posterior matisació a l'ARA Balears, ha posat l'exemple de l'exbatle de Bunyola Jaume Isern, qui aquest dijous serà jutjat per la mort d'un jove que s'electrocutà amb un fanal a la localitat mallorquina.

Sagreras, batle de Campos, considera que “és una desgràcia que ens podria haver passat a tots” i ha subratllat que la seva línia és la “tolerància zero amb la corrupció”. A més, ha afegit que hi ha altres tipus d'imputacions vinculades a la gestió municipal sense relació amb la corrupció política i que és injust, per tant, que s'exclogui directament batles per aquest fet.

Amb tot, Sagreras ha indicat que “aquest meló s'haurà d'obrir en el moment en què toqui el congrés” i ha recalcat que aquesta tampoc serà la ponència més important que s'hi tractarà.

stats