Balears 04/11/2016

En què s'assembla una banda de rock a una empresa?

El president d'Asima, Francisco Martorell Esteban, demana menys traves burocràtiques

Ara Balears
1 min
En què s'assembla una banda de rock a una empresa?

PalmaQuè pot aprendre un emprenedor d'U2, els Rolling Stones, Queen, Oasis, Metalica o de ACDC? Marian López, assessora financera, ho va explicar ahir, mig cantant, a un centenar d'emprenedors i directius de les Illes: lideratge, estratègia, treball en equip, motivació i molt de fenomen fan.

En les instal·lacions d'Es Gremi, va detallar les característiques per ser un bon emprenedor, com ara traçar una estratègia clara per aconseguir els objectius i la creació de la pròpia marca; com saber vendre's; la motivació i l'entusiasme; com aconseguir unir la passió i el treball; el fenomen fan i com saber enamorar els clients.

El president d'Asima, Francisco Martorell Esteban, va animar els emprenedors a "posar coratge, ganes i somnis al servei dels clients". "Ells són el centre del que fem. No us conformeu a vendre'ls coses, feu que els vostres productes siguin la millor cançó de les seves vides", va dir, tot demanant a l'Administració menys traves burocràtiques.

La conferència-concert '¡You Rock!: Competencias para hacer una empresa con éxito' va acabar amb el torn de cinc emprenedors de les Balears. Xavier March, de Refineria Web, va parlar de l'evolució d'un equip d'1 a 50 treballadors; Laura Rampérez, d'Inturea, va exposar els grans motius d'emprendre i de fer el que vulguis, però sense excuses; Virginia Quetglas, d'El rincón de Nana, va parlar de la passió i dels bons aliments, claus de l'èxit; Jorge Serrano de Muneval va subratllar la necessitat de canviar de registre; i finalment, Joaquín Almansa, d'Autoescola Súper Express, va exposar la dificultat de ser pare i emprenedor, i de no morir en l'intent.

stats