Balears 15/04/2015

Educació diu que la retirada de la coberta d'amiant del CEIP Es Pont està pendent de llicència

La Conselleria assegura que els representants de les Apima de Son Gotleu tenien cita ahir amb dos directors generals però no hi volgueren acudir ¨si no hi anava la consellera¨

M. P.
1 min
Cobert CEIP es Pont

PalmaLa Conselleria d'Educació respon a les crítiques fetes des de les associacions de pares del CEIP Es Pont i l'IES Josep Sureda i Blanes, totes dues de Son Gotleu, arran de la cancel·lació d'una cita ahir per parlar de les deficiències dels centres amb la consellera. Des del Govern apunten que, tot i que Riera excusà la seva absència, els directors generals d'Educació, Antoni Vera, i el de Planificació i Centres, Bartomeu Isern, mantenien la trobada, que no s'arribà a produir. ¨Si no hi havia la consellera, no es volien reunir¨, apunten des d'Educació.

Pel que fa a la coberta d'amiant del CEIP Es Pont que Joana Maria Camps digué en el seu moment que es retiraria el primer trimestre de 2015, la Conselleria informa que el projecte de reforma es troba pendent de llicència de l'Ajuntament de Palma, perquè, posteriorment, es puguin licitar les obres per un valor de 247.922 euros. Tot indica que ja serà a l'estiu quan es puguin realitzar.

Quant a l'IES Josep Sureda i Blanes, Educació assegura que les obres de reforma de la canal del segon pis i del sistema de cloració d'aigua ja s'han acabat, que actualment s'executen les reformes de la canal i de les volades restants i que la supressió de les barreres arquitectòniques està ¨en previsió¨. En total, la inversió serà de 129.000 euros.

stats