Balears 18/09/2017

Coia Sugrañes acusa Junts per Lô de fer una oposició destructiva

El darrer episodi que té de nou com a protagonista l'habitatge de la família de la batlessa construït a la urbanització de Sant Jaume ha encès els ànims entre l'equip de govern i el partit de l'oposició

Iván Martín
2 min
Una foto denuncia en les xarxes socials propicià la nova polèmica a Alaior.

AlaiorLes relacions entre l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alaior i els responsables de l'oposició, Junts per Lô, no es troben en el millor moment. La llicència exprés que el Consistori atorgà a l'habitatge que està construint l'empresa vinculada a la família de la batlessa va ser motiu de controvèrsia. Lluny de deixar enrere aquest afer, Junts per Lô ha demanat la informació relativa als tràmits administratius que regulen les obres, així com el certificat de finalització dels treballs.

Una fotodenúncia ciutadana alertà la portaveu de Junts per Lô. Maria Camps admet que "hem demanat una còpia del document d'alta de l'obra i també de la inspecció, ja que tenim constància que la casa s'ha llogat turísticament durant l'estiu i que el cablatge d'electricitat podria causar danys a les persones que caminassin per la zona". En qualsevol cas, l'habitatge 'Vila Dolce Vita' no és la primera ocasió que es troba en l'epicentre de la polèmica. Amb referència a la sol·licitud d'informació, Camps és conscient que "no sabem quants mesos estarem pendents de rebre la documentació. Amb aquest equip de govern és una sorpresa. Si no tenen res a amagar, imagín que no tindran problemes per facilitar la nostra petició".

Per la seva banda, la batlessa d'Alaior lamenta l'actitud de Junts per Lô: "Consider que no estan a l'altura de les circumstàncies. En política no val tot i emprar aquestes qüestions que són falses per obtenir un rèdit polític és vergonyós". Coia Sugrañes es mostra tranquil·la perquè té clar que "tots els papers estan en regla. Som una ciutadana com qualsevol altra i els permisos s'han tramitat a les respectives administracions. No trobaran res". Finalment, Sugrañes assegura que té un paper de la companyia elèctrica que agraeix el gest de la seva família "per fer arribar el subministrament a altres llars de la urbanització. Ens van demanar utilitzar el nostre cablatge per evitar una obra major i facilitar el procés. Així ho vam fer".

stats