REIVINDICACIÓ
Balears 23/07/2017

Arran dona el sus a la campanya ‘La Clau’

J.v.
1 min
L’acció es va dur a terme davant un local del port de Palma.

PalmaL’organització juvenil de l’esquerra independentista Arran va elegir un conegut local del Port de Palma per iniciar la campanya ‘L’organització és la clau de la victòria’. Una trentena de membres van desplegar pancartes i corejaren càntics davant la clientela, que els mirava atònita. Algun dels treballadors es va mostrar molest amb els independentistes, especialment perquè van obrir pots que desprenien fum de colors. Amb tot, l’acció va finalitzar sense més incidents.

Un portaveu d’Arran va explicar, posteriorment, a l’ARA Balears que aquesta serà la primera d’un seguit d’accions emmarcades en aquesta campanya, que s’estructura al voltant de 10 eixos, que es du a tots els Països Catalans i que vol “posar damunt la taula la necessitat de l’organització popular per assolir qualsevol conquesta”.

“Aquí, a Mallorca, estam en una situació en què, després de l’arribada al poder d’aquest govern del canvi, ens trobam que les coses des del punt de vista estructural no canvien ni canviaran”, hi va afegir.

“El que hem volgut treballar, evidentment, és tota la qüestió del turisme i sobretot com afecta aquest turisme en la destrucció del territori, que a Mallorca és molt evident”, va concloure.

stats