El Pi s'oposa a convertir els molins de Sant Jordi en una "tanca publicitària"

La formació regionalista considera que la conservació d'aquests elements patrimonials "no es pot fer a qualsevol preu"

El Pi no vol que els molins del Pla de Sant Jordi tinguin publicitat. La formació regionalista no vol que part de la conservació i restauració d'aquests elements patrimonials es financi mitjançant publicitat a les coes dels molins, tal com té previst el Consell de Mallorca.

El Pi considera " inacceptable que el Consell de Mallorca deixi privatitzar d'aquesta manera els elements patrimonials d'aquesta terra". És per això que en el proper ple de la institució mallorquina la consellera regionalista Xisca Mora demanarà quina és l'opinió respecte d'aquest tema del conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Xesc Miralles.

Mora ha volgut destacar que "la r estauració i conservació dels molins i altres elements patrimonials d'arreu de l'illa és molt necessària, però no es pot fer a qualsevol preu. A més, estam molt sorpresos que sigui aquest equip de govern i no un altre el que hagi decidit que la restauració es faci 'privatitzant' els molins".

Els regionalistes proposen que els colors dels molins segueixin certa homogeneïtat estètica i no es deixin a l'arbitrarietat dels colors corporatius de torn.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF