Publicitat
Publicitat

CAS CURSACH

Nova denúncia contra la directora de la presó de Palma pel trasllat de Cursach

L'advocat Coco Campaner assegura que ha comès un delicte de falsedat documental en aquest procés

Coco Campaner, un dels advocats de Tolo Cursach, ha presentat aquest dilluns una nova denúncia per falsedat documental contra la directora de la presó de Palma pel trasllat a una presó de València de l'empresari, que és a la presó provisional des del març, acusat de més d'una quinzena de delictes. 

Campaner ja va interposar una denúncia contra la directora per prevaricació administrativa el mateix dia que Cursach fou traslladat, argumentant que el procés havia estat acordat per Institucions Penitenciàries sense haver notificat als afectats els oportuns acords administratius, fet que els causava "una absoluta i inadmissible indefensió".

El lletrat ha rebut aquest dilluns la resolució d'aquesta primera denúncia que interposà. Segons es desprèn de l'expedient, Campaner assegura que ha quedat confirmada la  manca d'acord administratiu que possibilitava fer el trasllat tal com estipula la llei.

Campaner ha denunciat novament la directora per un delicte de falsedat documental per haver omès, suposadament, informació quan el jutjat la va requerir. Tanmateix, segons el lletrat, hauria faltat a la veritat quan va dir que l'advocat va recórrer aquest acord, ja que, com assegura, mai no li notificaren res ni a ell ni a Cursach.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 19/11/2017

Consultar aquesta edició en PDF