MÉS per Menorca descarta Vicenç Thomàs per a la presidència del Parlament

El portaveu parlamentari, Nel Martí, aposta per "una dona, de Podem, MÉS o Gent per Formentera"

MÉS per Menorca dona suport als companys ecosobiranistes de Mallorca que volen que una dona continuï al capdavant del Parlament. En un comunicat remès als mitjans de comunicació, el portaveu parlamentari, Nel Martí, ha assenyalat que "MÉS per Menorca té unes preferències que bàsicament es resumeixen en tres components: dona, de Podem, MÉS per Mallorca o Gent per Formentera, i estabilitat".

Els ecosobiranistes, per tant, descarten que cap dels seus diputats opti al càrrec (només hi podria accedir Patricia Font perquè és l'única dona) i, sobretot, que l'actual vicepresident de la Cambra, Vicenç Thomàs, que seria el favorit del PSIB, es quedi amb la cadira.

Martí afirma que "MÉS per Menorca sí que confia en Podem, però també demana que la nova presidenta del Parlament doni estabilitat i empenta". En aquest sentit, aposta per pactar un nom "amb la complicitat i la unanimitat de tots els signants dels Acords pel Canvi". "Aquesta és la prioritat i la urgència", conclou.

"No es tracta de desconfiar, però tampoc es tracta d’acceptar propostes amb els ulls tancats de ningú,  sinó de parlar amb els ulls oberts de tots", afegeix el diputat.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF