'Els poetes i la memòria històrica' arriba a Sant Llorenç del Cardassar

Poesia i música en un acte reivindicatiu en el marc de les festes per commemorar les víctimes de la Guerra Civil espanyola

El dimecres 8 d’agost, en el marc de les festes de Sant Llorenç del Cardassar, a les 19.30 h a l’estació, tindrà lloc la desena edició d''Els poetes i la memòria històrica'. Aquest acte, reivindicatiu i de conservació de la memòria històrica se celebrà per primera vegada l’any 2009, amb motiu de la inauguració de l’escultura de Joan Lacomba, situada a l’estació de Sant Llorenç, que recorda i commemora les víctimes de la Guerra Civil espanyola.

Enguany l’Obra Cultural Balear, organitzadora de l’acte, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, ha dissenyat el següent programa:

1a part. Lectura de poemes relacionats amb la contesa civil, a càrrec d’un grup de joves, acompanyats per la música de Nadal Capó, Eugènia Jaume i Cecília Genovart que serà, també, la responsable de l’organització d’aquesta part de l’acte.

2a part. Cançons de poesia. Poemes musicats de Josep Maria Llompart. En aquest acte es retrà homenatge a un poeta mallorquí de postguerra, activista cultural, compromès amb la nostra llengua i la nostra cultura.

Sinto Serra (guitarra i veu), Noel Quintana (piano) i Monika Pocsaji (saxo alt, acordió i veu) oferiran una selecció de poemes de Llompart amb motiu del 25è aniversari de la seva mort.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF