Barça
Esports 09/07/2013

Toni Freixa: "El soci del Barça és sobirà d'opinar el que vulgui"

El portaveu del Barça ha analitzat el traspàs de David Villa a l'Atlètic de Madrid

Efe
2 min

MadridToni Freixas, portaveu del Barça, ha analitzat el traspàs de David Villa a l'Atlètic de Madrid. "És un grandíssim jugador i pot perfectament marcar un gol i treure'ns la Lliga si es dóna aquesta circumstància. No hi ha clàusula de que no jugui. No emprem clàusules d'aquest estil amb els jugadors que surten del club", ha dit Freixa després de l'Assemblea de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

A més, Toni Freixa ha tingut paraules per al ja jugador de l'Atlètic de Madrid, a qui va agrair la seva feina durant les campanyes en què va estar al Barça. "Estem és contents d'haver gaudit d'un grandíssim jugador durant tres temporades, que ha tingut un comportament extraordinari i amb el que hem aconseguit molts títols. Es va a un gran club, l'Atlètic de Madrid i satisfets per ell i que puga continuar-hi", ha indicat.

"Per part del Barça, estem molt satisfets d'haver gaudit d'un jugador que ha calat en l'afició. Els aficionats i la gent del Barcelona li desitgen el millor en la seva nova etapa", ha insistit. "Al Barça hem gaudit d'un gran Vila. En el record quedarà aquell gol que va marcar a Wembley, aquests gols importantíssims que ha marcat a la Lliga, el que va eliminar el Milan a vuitens de la Lliga de Campions, així a bot aviat. Però, sobretot, és una gran persona de la qual hem gaudit", ha afegit.

"El soci del Barça és sobirà d'opinar el que vulgui. La gestió del club s'ha fet tenint en compte les circumstàncies d'un jugador amb una determinada retribució, una determinada edat i l'expectativa de jugar a l'Atlètic de Madrid. Nosaltres volíem acontentar a totes les parts amb un resultat satisfactori", ha apuntat.

També s'ha referit a la situació del migcampista Thiago Alcántara, que fins l'1 d'agost té una clàusula de 18 milions d'euros: "Thiago és actualment jugador del Barça i, si res canvia, ho seguirà sent la propera temporada".

Sobre el possible fitxatge del brasiler del París Saint Germain Thiago Silva, no ha volgut fer declaracions: "No expliquem res de negociacions. Si hi ha d'haver alguna incorporació més, en el moment en què es tanqui, ho explicarem".

stats