Publicitat
Publicitat

El Barcarès d'Alcúdia serà reformat

El pla d'obres preveu una intervenció en el mollet que durarà quatre mesos i costarà 333.000 euros

El port del Barcarès d'Alcúdia serà sotmès properament a una àmplia reforma sense alterar l'actual estètica. Aquest dilluns dematí, l'Ajuntament i la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat han presentat el pla de millora. El batle, Antoni Mir, i el tinent de batle Pere Malondra han acompanyat el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, en la visita realitzada al petit port.

El conseller Marc Pons ha explicat que el projecte de reforma pretén reforçar el dic d’abric, millorar el fons del port, ordenar els amarraments, fer una nova pavimentació, reposar les instal·lacions i adequar les zones verdes. A més, se substituirà la rampa d’avarada amb una d’un paviment que eviti les patinades.

El batle d’Alcúdia ha agraït al conseller i a la Conselleria la seva sensibilitat amb la situació de deteriorament del mollet. Segons Mir, el Barcarès ha de continuar sent un port petit, però necessita unes obres d’estructura que millorin la seguretat, amb un nou enllumenat i una nova pavimentació. Les feines suposen una inversió de 333.000 euros per part del Govern i es duran a terme en quatre mesos. Començaran el mes de novembre i finalitzaran al febrer del 2018.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF