Publicitat
Publicitat

El Consell Consultiu analitzarà la plaça Mallorca deu anys després de les obres

El ple d’Inca acordà encarregar ahir un informe al Consell Consultiu “sobre la resolució de la concessió de la plaça Mallorca”. I és que, com ahir recordà l’oposició, “des del setembre del 2003 ja denunciàrem d’una manera fonamentadíssima i en aquesta mateixa sala els incompliments en el termini i en les condicions de l’obra que tirava endavant l’empresa constructora”, denuncià Xavier Ramis des del PSOE.

Tot i això, el regidor d’Urbanisme, Felip Jerez, informà que “sempre hem cercat solucions i estàvem pendents d’una sentència que afectava el cas”. Jerez insistí en la necessitat de l’informe del Consultiu “per acabar amb aquest serial”.

Àngel Garcia, d’Independents d’Inca, pronosticà que “l’afer acabarà per la via judicial i és ver que l’Ajuntament ha intentat arribar a acords”. Segons Garcia, “tal com ho entenem, aquesta empresa cobrà més del que li tocava i ara som els ciutadans els que haurem de pagar les possibles pèrdues que ha generat la inactivitat política del PP”.

“El PP local, que fou el responsable de les obres i de la gestió posterior del mercat cobert, ha d’admetre els errors i actuar en conseqüència, perquè ara per ara això només pot acabar malament”, advertí Andreu Caballero, de MÉS per Inca.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF