Publicitat
Publicitat

REIVINDICACIÓ

Caimari prepara una caminada de protesta a Selva per l’escola

Es farà una siulada davant l’Ajuntament abans que comenci la reunió del Consistori del proper dia 17 de març

L'associació de pares i mares d'alumnes del col·legi Ses Roques de Caimari han convocat per al dijous dia 17 un acte de protesta pel descontentament de la comunitat educativa en el retard de la construcció d'una escola nova d'Infantil i Primària al poble. Els veïns estan convocats a la plaça de Caimari a les 18 hores per iniciar una caminada cap a la plaça de Selva.

La marxa a peu té com a objectiu fer palès el malestar i instar la corporació municipal, que es reuneix a les 19 hores, a agilitar tots el tràmits necessaris per disposar, en la màxima urgència, dels terrenys necessaris que han de permetre construir una nova escola. Una siulada a la plaça de Selva simbolitzarà la queixa general del poble de Caimari.

Una badada tècnica i política ha propiciat una situació urbanística que a dia d'avui impossibilita que Caimari tingui els terrenys adequats per construir una escola nova. Això no obstant, l'Ajuntament s'ha compromès a gestionar l'adquisició d'un solar dins la franja de transició urbana, per després, a través de la declaració d'interès general, habilitar el terreny que es compri per acollir una infraestructura educativa. En aquest sentit, cal recordar que ha d'haver-hi una comissió de seguiment política, integrada per tots els grups municipals, per informar de totes les passes que es vagin fent. Algunes d'elles hauran de ser supervisades pel Consell de Mallorca, atès que la ubicació del nou col·legi s'ha d'adaptar al Pla Territorial Insular.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF