Publicitat
Publicitat

Alcúdia organitza dos FamTrips per promocionar el turisme cultural

Les trobades amb bloguers i periodistes turístics comencen aquest divendres i acaben el proper dia 19

L’Ajuntament d’Alcúdia, a través del departament de Turisme, ha presentat els dos FamTrips turístics que es duran a terme aquestes pròximes setmanes. A l’acte hi han assistit el batle, Antoni Mir; el regidor de Turisme, Joan Gaspar Vallori; el tinent de batle, Pere Malondra, a més d’altres regidors del govern municipal, i Margalida Socias, de JS Hotels.

Joan Gaspar Vallori ha explicat que al primer FamTrip hi assistiran periodistes, bloguers i 'influencers' de diverses nacionalitats (alemanys, suecs, anglesos) que seran a Alcúdia del 13 al 15 d’octubre i realitzaran visites culturals i patrimonials. El segon FamTrip es troba dins el projecte per a discapacitats 'Alcúdia per a tots', amb la participació de bloguers que treballen per agències i tour operadors d’Alemanya, Anglaterra i Espanya. Vallori ha destacat que aquests FamTrips tenen l’objectiu de promocionar Alcúdia i el Port d’Alcúdia en els vessants cultural i patrimonial.

Patrimoni

El primer tinent de batle, Pere Malondra, ha destacat que és necessari posar en valor el patrimoni d’Alcúdia i ha agraït al regidor de Turisme la feina que du a terme amb l’objectiu d’allargar la temporada turística. Per parta seva, el batle ha explicat que la promoció turística canvia molt i Alcúdia ha d’estar a la primera línia per ser capdavantera a Mallorca. Mir ha destacat que "s’han d’aprofitar les xarxes socials per donar a conèixer i promocionar Alcúdia".

Agenda d'activitats

El primer FamTrip està previst de dia 13 a dia 15 d’octubre i hi són convidats bloguers, instagramers i periodistes digitals, entesos amb cultura, patrimoni, gastronomia i que visitaran diversos indrets del municipi al llarg d’aquests tres dies. Realitzaran diverses activitats com visites al centre històric d’Alcúdia, museu Sa Bassa Blanca, Pol·lèntia i el celler Son Simó Vell i la fàbrica d’Oli Solivelles, a més de la cervesa artesana d’Alcúdia Beerlovers, on els alumnes de formació professional de l’IES Alcúdia els prepararan un sopar. El segon FamTrip serà del 16 al 19 d’octubre, en aquest cas per a agències, tour operadors i periodistes especialitzats en turisme per a discapacitats. Al llarg de la seva estada al municipi, realitzaran una ruta pel centre històric, Pol·lèntia, la zona humida de Maristany, excursió fins al Coll Baix, a més de la visita a la Fundació Yanick i Ben Jakober, i el museu de Sa Bassa Blanca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF