En litigi

Els desorbitats costos de l'accident mortal d'Anne Heche que no es poden pagar amb l'herència

El seu fill, de 22 anys, és l'únic hereu possible i també el responsable de gestionar els deutes de la seva mare

2 min
Anne Heche, l'any 2019.

BarcelonaEl cinc d'agost del 2022 Anne Heche conduïa el seu Mini Cooper blau pel barri de Mar Vista de Los Angeles. Sense cap explicació aparent, el cotxe va patir un problema tècnic al volant que va fer que l'actriu de Hollywood s'estampés contra una casa residencial. L'impacte de l'accident va encendre el vehicle quan ella encara era a dins. A causa de les cremades, Heche va patir una lesió cerebral que la va deixar en coma fins que una setmana més tard els professionals de l'hospital van recomanar la desconnexió dels aparells que la mantenien viva.

Vint mesos més tard de l'accident, els propietaris de la casa contra la qual va impactar l'actriu segueixen insistint a reclamar en una indemnització de 3,7 milions d'euros pels danys materials i immaterials que els va causar l'accident viari. Homer Heche Laffoon, de 22 anys, fill i únic hereu possible de l'actriu –que no va deixar testament– ho té difícil per fer front a les demandes dels veïns amb els recursos que té disponibles. En total, amb els béns, els comptes bancaris i el que rebia de pel·lícules com Set dies i set nits, Donnie Brasco i la Psicosis de Gus Van Sant havia aconseguit estalviar 110.000 dòlars (uns 103.000 euros).

Però els inquilins de la casa no són els únics que exigeixen la seva part. L'última parella de Heche, Thomas Jane, també va reclamar que li havia prestat 157.000 dòlars que ella li havia de tornar en pagaments de 10.000 dòlars mensuals, però que tan sols havia complert els dos primers. Tampoc estava en paus amb el banc, on acumulava un deute de la seva targeta de crèdit per valor de 36.000 dòlars.

El pes de l'herència

El fet que el primogènit fos l'únic hereu possible al ser l'únic fill major d'edat, també ha fet recaure damunt seu la responsabilitat de liquidar els deutes pendents tant dels inquilins de la casa com de l'exparella i del banc. Homer assegura que està "participant de manera activa en els intents de negociar acords proporcionals sobre les reclamacions" dels veïns, tal com va explicar al mitjà ETOnline. Però tot i la voluntat la situació no és fàcil ni clara.

Els propietaris de la casa, que han denunciat danys i perjudicis materials de gairebé 2 milions d'euros i immaterials per 1,7 milions, perquè es consideren víctimes al patir ansietat i depressió i per haver estat a punt de perdre la vida en l'accident, ara venen la casa. Segons el portal TMZ, va sortir a la venda per un valor d'1,49 milions de dòlars (1,39 milions d'euros) al mes de febrer, si bé les últimes setmanes han rebaixat el preu perquè no han aconseguit vendre-la.

stats