Succés
Societat Successos 04/05/2023

Presó provisional i sense fiança per al detingut pels incendis a Porreres

El jove va cremar 17 cotxes i se li atribueixen diversos robatoris amb força a l'interior de vehicles

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaLa jutgessa de guàrdia de Manacor ha decretat presó provisional per al detingut per l'incendi de 17 cotxes i diversos robatoris amb força a vehicles a Porreres. La Guàrdia Civil ha explicat que el jove, de 22 anys, hauria cremat els cotxes per eliminar les proves. Cal recordar que va ser detingut la matinada d'aquest dimarts, després que els agents fossin alertats per diversos incendis al municipi i localitzessin el responsable amagat davall un vehicle.

Quant als fets, el detingut obria els cotxes, agafava els objectes que hi havia en el seu interior, calava foc als seients i després triava un altre vehicle. Els incendis no varen deixar ferits, i només la façana d'un edifici va resultar afectada per les flames.

En l'escorcoll del domicili del detingut, els agents han trobat diversos articles que el jove havia extret dels cotxes incendiats aquella matinada, així com altres objectes que havia robat en altres vehicles anteriorment, dos al mateix municipi i un a Manacor. A més, han localitzat diversos portàtils propietat d'alguna escola, encara per determinar.

stats